Salı, 16 Nis 2024

İzmir, 18/08/2016

Sayı, 250/2016

Sayın Üyelerimiz,

Derneğimizin “Sektör Sohbetleri” konulu toplantısı 17.08.2016 Çarşamba günü üyelerimizin katılımı ile yapılmış olup, görüşülen konular özet halinde aşağıda ve ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Deniz Nakliyecileri Derneği-İzmir
Mehti Bıkmaz (DND Müdürü)

Katılımcılar: Sn. Nur Özgen, Sn. Şükriye Vardar, Sn. Yiğit Özbütev, Sn. Semih Tort  Sn. Kazım Şar, Sn. Ümit İncirkuş, Sn. Salih Ürker, Sn. Haluk Özkaynak Sn. Ali Gündağ, Sn. Uğur Bağatır, Hukuk Müşavirimiz Av. Sn. Ahmet Çalık,

-          Limanlarımızda başlayan X-ray  uygulamasının, ilk iki gün işleyişte zorluklar yaşattığı, ancak dün itibari ile X-ray kontrollerinin sondaj usulüyle yapılmaya başlandığı ilk günlere göre kısmi bir rahatlama yaşandığı görüşü paylaşıldı.

-          VGM ile ilgili olarak daha öncesinde, DTO İzmir Şubesinde yapılan toplantı sonrasında katılımcıların uyarıları üzerine, bazı konularda değişiklikler yapılacağı, yeni yönergenin önümüzdeki bir hafta yada on gün içerisinde yayınlanacağı paylaşıldı.

-          TCDD Alsancak limanında yaşanan operasyon sıkıntıları hakkında görüşler paylaşıldı.