Perşembe, 18 Nis 2024
178/2016 Doğrulanmış Brüt Ağırlık Belgesinin İngilizce ve Türkçesi Hakkında

 

dnd logo antet
 

İzmir, 21/06/2016

Sayı, 178/2016

Sayın Üyelerimiz,


İhtiyaç duyan üyelerimize yardımcı olmak üzere derneğimizce hazırlanmış bulunan ve “yükleten” tarafından terminallere ve acentelere verilmesi gereken asgari bilgileri içeren “Doğrulanmış Brüt Ağırlık” belgesi için önerilen form ektedir.

Ek-1 Doğrulanmış Brüt Ağırlık

Bu örnek belge formu kendilerince ihtiyaç duyum gerek gören üyelerimize sadece yardımcı olmak üzere hazırlanmıştır. Hiç şüphesiz, her üyemiz ilgili “Yönerge” doğrultusunda kendi sorumluluklarının bilincinde olarak kendilerine uygun çözümü içeren farklı şekil ve yöntemler belirlemekte serbest olup “yükleten”lerinden kendi tercihlerindeki usul ve formlarına göre talepte bulunabileceklerdir.

1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle gemilere yüklenecek tüm konteynerler uygulama kapsamında olacağından, üyelerimizin daha önce gelmesi beklense de kalkışta olası gecikme riskini göz önünde tutarak kendi takiplerinde olan yakın tarihli gemileri için hazırlanacak konteynerler için bu uygulamayı önceden başlatmalarını tavsiye ederiz.

Bu formun hazırlanmasındaki katkılarından dolayı değerli üyemiz Sn. Özkan Kaygusuz Bey ile hukuk müşavirlerimize teşekkür eder hepinize kolaylıklar ve başarılar dileriz...

Saygılarımızla.
Mehti Bıkmaz
Deniz Nakliyecileri Derneği – İzmir Müdürü