Pazar, 12 May 2024
285/2015 Sektör sohebetimizin değerlendirmeleri hakkında

İzmir, 03/12/2015

Sayı, 285/2015

Derneğimizin “Sektör Sohbetleri” konulu toplantısı 02.12.2015 Çarşamba günü üyelerimizin katılımı ile yapılmış olup, görüşülen konular özet halinde aşağıda ve ekte bilgilerinize sunulmuştur.

2015 285 1

2015 285 2

2015 285 3

Katılımcılar: Sn. Nur Özgen, Sn. Şükriye Vardar, Sn. Yiğit Özbütev, Sn. Yusuf Öztürk, Sn. Ümit İncirkuş , Arkas grubunu temsilen, Sn Füsun Ünlü Sn. Sn. Muammer Kemiksizoğlu, Haluk Özkaynak, Ali Gündağ, Sn. Uğur Bağatır, Sn. Uğur Meriç

1- İzmir Limanının özelleştirilmesinin sektörümüz acısından rekabete olumlu faydalar sağlayacağı görüşleri paylaşıldı.
2- Üyelerimiz ile paylaştığımız, istatistik datalarımızda bulunan, liman adı bölümünde Uluslararası liman kodu ile birlikte yayınlanmasına, bu sebeple dernek İstatistik programımızın güncellenmesi çalışmalarımıza başlanacağı ve 2016 yılında yeni istatistik datalarımızın üyelerimize verilebileceği görüşlerimiz paylaşıldı.
3- SOLAS Konvansiyonu 1 Temmuz 2016 da çalışmaya başlayacağı, yüklerin limana girişlerinde tartılması hakkında TÜRKLİM yazılı çalışma yaptığı görüşü paylaşıldı.
4- Sektör Sohbet toplantılarımızın her ayın ilk çarşambası yerine ikinci haftaya alınması hususunda öneri ve görüşleri paylaşıldı.