Pazar, 05 May 2024

Ziyaretçi İstatistikleri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün126
mod_vvisit_counterDün297
mod_vvisit_counterBu hafta4241
mod_vvisit_counterBu ay2195
mod_vvisit_counterTamamı1119613

Kimler Çevrimiçi

Şu anda 4 ziyaretçi çevrimiçi
162/2015 Sektör Sohbetleri 08.07.2015

İzmir, 09/07/2015

Sayı, 162/2015

Derneğimizin “Sektör Sohbetleri” konulu toplantısı 08.07.2015 Çarşamba günü üyelerimizin katılımı ile yapılmış olup, görüşülen konular özet halinde aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Katılımcılar: Sn. Nur Özgen, Sn. Yusuf Öztürk, Sn. Salih Ürker, Sn. Suphi Kervanoğlu, Sn. İskender Doğusoy, Sn. Ümit İncirkuş, Arkas grubunu temsilen, Sn. Ali Gündağ

1-      Sayın Yusuf Öztürk, İzmir Ticaret Odası tarafından İzmir Ekonomi Üniversitesine hazırlatılan Acente gelirlerinin sorgulandığı bir kitabın basıldığını ve Derneğimiz ile paylaşacağını bilgisini ilettiler.

2-      İzmir Limanında Acente ofislerinin yeni yerlerine taşınmasıyla birlikte ofis çevre güvenliğinin sağlanması hususu görüşüldü, Limanın bu konuda ofisleri etrafında tel örgü ile güvenliği sağlayacağı bilgisi paylaşıldı.

3-      Sayın Şükriye Vardar Hanım son zamanlarda Liman Başkanlığı görevlilerinin Gemi Acente Tarifesine uyulup uyulmadığını ve bu konuda kesilen faturaları görmek istedikleri bilgisi paylaşıldı.

4-      Üyelerimiz ile paylaştığımız, istatistik datalarımızda bulunan, liman adı bölümde Uluslararası liman kodu uygulamasına bazı acentelerin hala geçmediği konusu görüşüldü.

Derneğimiz bilgisayar sistemine “Hacker” saldırısı yapıldığı ve üye acentelerimizin sistemlerini kontrol etmelerinde yararlı olacağı düşüncesi paylaşıldı.

2015 162 1

2015 162 2