Cumartesi, 11 May 2024
098/2015 TİMAKADEMİ İzmir Semineri Hakkında
dnd logo antet
 

İzmir, 07/05/2015

Sayı, 098/2015

Değerli Üyelerimiz,


IMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesinden alınan, “TİMAKADEMİ İzmir Semineri“ hakkındaki duyuruları, aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Saygılarımızla.
Mehti Bıkmaz
Deniz Nakliyecileri Derneği-İzmir Müdür

 

From: İzmir Bilgi [mailto: Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız ]
Sent: Thursday, May 07, 2015 3:34 PM
To: İzmir Şube Çalışanları
Cc: KENAN YALAVAÇ; MİHRİ ÇELİK; MURAT YILMAZEL; SAVAŞ ERCAN; YUSUF ÖZTÜRK; ZEHRA MARTİZ
Subject: TİMAKADEMİ İzmir Semineri' 29 Mayıs İzmir

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’in eğitim projesi olan TİMAKADEMİ, Türkiye’nin “2023 yılı 500 Milyar Dolar İhracat Hedefi kapsamında İZMİR DEĞERLENDİRMESİ” konulu bir toplantı gerçekleştirecektir. Toplantı, 29 Mayıs 2015 tarihinde İzmir’de  Swissotel Büyük Efes salonun da 14:00-17:30 saatleri arasında düzenlenecektir. Toplantıda Devlet desteklerinde yeni dönemde değişen tebliğleri T.C.Ekonomi Bakanlığı Marmara Bölgesi Müdür Yardımcısı Dr. Yasemin Görüm, İhracat Stratejisi kapsamında İZMİR’deki  stratejik sektörlerin Yeni Dönem Stratejik Hedef PAZARLARI, Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürü Dr. Halil Bader Arslan tarafından katılımcılar ile aktarılacaktır. Toplantıya ayrıca PEGASUS Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Sn. ALİ SABANCI da katılarak markalaşmadaki başarı hikayesini paylaşacaktır.
Toplantıya firmaların Yönetim Kurulu Başkanları, Genel Müdürleri, İhracat Müdürleri ve üst düzey yöneticiler davetlidir. Toplantıya katılım ücretsiz olduğundan limitli bir katılım kabul edilebilmektedir ancak Deniz Ticaret Odası üyelerine özel bir kontenjan ayrılmıştır. Toplantı programı ve kayıt formuna http://www.timakademi2023.org/2014-sehirler-turu/izmir-seminer/  linkinden ulaşmak mümkündür. Firmalara fayda sağlayacağını düşündüğümüz bu toplantıya kayıt yaptırarak katılmanızı rica ederiz.
 

Genel vizyon,
Ekonomi Bakanlığı destekleri,
İhracatı destekleyen alt sektörlerin önemi,
İzmir değerlendirmesi
 

KAYIT VE İLETİŞİM İÇİN:
Toplantı Tarihi : 29 Mayıs 2015 / 14:00 - 17:30
Toplantı Yeri: Swissotel
Swissotel Grand Efes 2 Salonu, Gaziosmanpaşa Bulvarı No: 1 Alsancak - İZMİR
Tel: 0212 280 95 20 pbx Bilgi için : Ülkem Genç Yaman, Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız

* Katılım ücretsizdir. Sınırlı sayıda kontenjan mevcuttur. Toplantıya sadece kayıt olan firmalar katılabilir.
 
Kayıt formu : http://www.timakademi2023.org/2014-sehirler-turu/izmir-seminer/