Cumartesi, 11 May 2024
093/2015 Deniz Otobanı Projesi Hakkında

İzmir, 30/04/2015

Sayı, 093/2015

IMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesinden alınan, “Deniz Otobanı Projesi“ hakkındaki duyuruları, aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

From: İzmir Bilgi
Sent: Wednesday, May 06, 2015 4:57 PM
To: undisclosed-recipients:
Cc: KENAN YALAVAÇ; MİHRİ ÇELİK; MURAT YILMAZEL; SAVAŞ ERCAN; YUSUF ÖZTÜRK; ZEHRA MARTİZ
Subject: "Deniz Otobanı Projesi" hk.

Sayın Üyemiz,

1. Akdeniz çanağındaki ülkeler arası denizciliğin gelişmesi ve karayolu ağırlıklı dahili taşımacılığın denizyoluna kaydırılması amacıyla, Ro-Ro hattı ile Türkiye, İtalya ve Tunus’u birbirine bağlamayı hedefleyen “Deniz Otobanı Projesiile ilgili bir heyet Ankara’da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nı ziyaretlerinden sonra, İzmir’deki ilgili kurumları ziyaret edeceklerini bildirmişlerdir.
  2. Projenin Tunus ve İtalya’dan sonra Türkiye’ye tanıtılması amacıyla 8 Mayıs 2015 Cuma günü saat 14:00’te Odamız Meclis Salonu’nda söz konusu heyet ile deniz taşımacılığı acenteleri ve operatörlerini bir araya getirecek bir toplantı planlanmıştır.

Odamızda gerçekleştirilecek toplantıya katılacak delegenin isimleri aşağıdadır:

• Büyükelçi  Yiğit Alpogan, Avrupa Birliği Akdeniz Birliği Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı.
  • Bay Salvatore D’Alfonso, Akdeniz Birliği Ulaşım ve Kentsel Gelişim Sekreterliği Kıdemli Proje Yöneticisi.
  • Bayan Pınar Bolognini, T.C Brindisi Fahri Başkonsolosu.
  • Bay Marco Bolognini,  İtalya’da Türk Tic. Odası Genel Sekreteri.
  • Bay Giacomo Pagone, İtalya’da Türk Ticaret Odası Uluslararası İlişkiler Danışmanı.
  • Bay Teo Titi,    “Titi Shipping” Denizcilik Acentesi sahibi, Brindisi Denizcilik Acenteleri Derneği Başkan Yardımcısı.
  1. Toplantı ile ilgili olarak Odamızdan Nur KAN (Tel: 0232 4257215/112, Cep: 0506 805 15 65, Faks: 0232.4418796, e-posta: ) koordinatör olarak görevlendirilmiş olup, toplantıya katılım durumunuzun 7 Mayıs Perşembe günü saat 16:00’a kadar Odamıza bildirilmesi rica olunur.

Saygılarımızla,