Cumartesi, 20 Nis 2024
201/2014 Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 3. Dönem Toplantısı SİRKÜLER 1024/799

İzmir, 27/11/2014

Sayı, 201/2014

IMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesinden alınan, “Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 3. Dönem Toplantısı” hakkındaki duyuruları, ekte ve aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

From: İzmir Bilgi
Sent: Thursday, November 27, 2014 2:23 PM
To: Halil N. HATİPOĞLU; Derya ÇAĞLAR; Alper TERZİOĞLU; Nur KAN; Nuran CAN; Mahmut CANKA
Cc: KENAN YALAVAÇ; MİHRİ ÇELİK; MURAT YILMAZEL; SAVAŞ ERCAN; YUSUF ÖZTÜRK; ZEHRA MARTİZ
Subject: SİRKÜLER 1024/799

Sayın üyemiz,

İlgi:         DEİK'in     25.11.2014 tarih ve bila sayılı e-posta mesajı.

İlgi e-posta mesajı ile Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 3. Dönem Toplantısı vesilesiyle, T.C. Başbakanı Saym Ahmet DAVUTOĞLU'nun 5-6 Aralık 2014 tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda DEİK tarafından düzenlenecek Türk işadamları heyeti ile birlikte Atina^unanistan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirileceği ve anılan ziyaret kapsamında. DEİK/ Türkiye-Yunanistan İş Konseyi ve Yunanistan Girişimciler Federasyonu (SEV) işbirliğinde iki ülke iş dünyası temsilcilerinin geniş katılımıyla “Türkiye-Yunanistan İş Forumu'Yıun düzenlenmesinin planlandığı bildirilmiştir.

Denizcilik, enerji, turizm, bankacılık, fınans, gıda, enerji ile inşaat ve taahhüt

sektörlerinde karşılıklı işbirliği ve yatırım fırsatlarının öncelikle ele alınacağı Forunfda. firmalarımız Yunanlı muhatapları ile ikili görüşme imkanı bulacaklardır. Anılan İş Forumu'nu her iki ülke Başbakanları ile birlikte çok sayıda Bakanın onurlandırmaları beklenmektedir.

Ziyaret programı ve detaylar bilahare paylaşılacak olup ziyarete katılmayı arzu eden üyelerimizin Ek'te yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak. 500 Euro ön ödemenin yapıldığına dair dekontla birlikte DEİK'e (Dilek Tuna / Neslihan Onuralp: eu udeik.oru.tr: tel : 0212 3395036) 27 Kasım 2014 Perşembe eünü mesai bitimine kadar iletmelerini bilgi ve gereği için arz ve rica ederiz.