Cumartesi, 11 May 2024
177/2014 Konteyner Taşımacılığında İnovasyon Soru Formu Hakkında
dnd logo antet

İzmir, 05/11/2014 

Sayı, 177/2014 

Değerli Üyelerimiz,

Yaşar Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Deniz Ve Liman İşletmeciliği Programı bünyesinde, bölüm yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sn. Ceren Altuntaş Vural tarafından hazırlanan bilimsel bir çalışmaya katkı yapmak adına, aşağıdaki mesaj ve soru formu bilgileriniz için iletilmiştir.

EK-1 Soru Formu

 

Saygılarımızla.
Mehti Bıkmaz
Deniz Nakliyecileri Derneği-İzmir Müdür

 

Sayın Yetkili,

Ekte soru formu yer alan araştırma konteyner taşımacılığı hizmeti veren acente ve freight forwarderlarda müşteriler, tedarikçiler ve çalışanlar gibi ana paydaşlarla etkileşimin inovasyon odaklılık ve hizmet performansı üzerindeki etkisini ölçmek üzere yapılmaktadır. Bu çalışmada inovasyon, konteyner taşımacılık hizmetlerindeki tüm yenilikler olarak tanımlanabilir. Konteyner taşımacılığında alternatif rota yaratma, direkt veya aktarmalı servisler, müşteri talebine göre kombine taşımacılık opsiyonları, müşterinin iş süreçlerine göre tasarlanan farklı hizmetler, online tracking-tracing imkanı sunma, INTTRA üzerinden veri değişim imkanı, farklı liman opsiyonları sunma gibi hizmeti çeşitlendiren her yenilik inovasyon kavramının içine dahildir. Anketi yanıtlarken bu kavramı ve çalıştığınız departmanı göz önünde bulundurmanızı rica ederim .
Bu çalışmanın sonuçları bilimsel bir dergide yayınlanmak üzere analiz edilecektir. Ayrıca özet sonuçlar çalışmaya katılan tüm işletmeler ile de paylaşılacaktır. İsterseniz ekteki dosyayı açıp anketi doldurduktan sonra Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız adresine gönderebilirsiniz. İsterseniz https://docs.google.com/forms/d/1K58P-_3JuvLQ0a81mSBFwKcbQslEC9U9uYa_uAdFM5Y/viewform linkinden anketi online olarak da doldurabilirsiniz. Buraya submit ettiğiniz formlar direkt olarak tarafıma ulaşacaktır.
Bu akademik araştırmaya vermiş olduğunuz destek için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,
Yrd. Doç. Dr. Ceren Altuntaş Vural
Yaşar Üniversitesi
Meslek Yüksekokulu
Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı