Perşembe, 25 Nis 2024
147/2014 Liman Ofislerimizin Yer Değişikliği Hakkında
dnd logo antet

İzmir, 25/09/2014 

Sayı, 147/2014 

Değerli Üyelerimiz,

 

TCDD İzmir Liman İşletmesi Müdürlüğünün, D Kapıda bulunan liman ofislerin bulunduğu mevcut yerlerinin değiştirilmesi şifahen öğrenildikten sonra işletme ile temas edilerek, Derneğimizi temsilen yapılan yer belirleme incelemesine katıldım. İnceleme sonucu Liman İşletme Müdür Yardımcısı Sayın Serdal Ensari, Liman Operasyon Müdürü Sayın İlhan Orhan ve Acente Liman temsilcisi arkadaşlarımız ile birlikte ofislerimizin taşınması planlanan alan ve yer planlamaları hakkında bilgi alınmıştır.

Henüz şifahi görüşmeler neticesinde, D kapıda bulunan ofislerimizin 100 metre uzağındaki, Viyadükayaklarının altında 500 ila 600 metrekare olarak prefabrik bir tesis kurulması ve içinde tüm
acentelere ayrı, ayrı ofis tahsis edilmesi, tesis içerisinde tuvalet, banyo bulundurulacağı, elektrik, su, telefon ve otoparkı olacak şekilde yılbaşından önce acentelere teslim edilmesinin planlandığı öğrenilmiştir.

Ayrıca limanda çalışan arkadaşlarımızın D kapıdan araçları ile giriş yapmadıkları limana giriş yapmak üzere dışarı çıkıp C kapıya gitmek zorunda kaldıkları öğrenilmiş, Serdal Bey ve İlhan Bey’den D kapıdan araçlarıyla giriş yapmaları rica edilmiş, Personelimizin D kapıdan araçlarıyla girişlerinin yapılması için gümrüğe liste ile müracaat edecekleri bilgisi şifahen alınmıştır.

Aşağıda liman ofislerin yapılacağı alanın fotoğrafı bilgilerinize sunulmuş olup, gelişmeler hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır.

 

Saygılarımızla.
Mehti Bıkmaz
Deniz Nakliyecileri Derneği-İzmir Müdür