Pazar, 28 Nis 2024
028/2024 Yönetim Kurulu Görev Değişikliği Hakk.

İzmir, 21/02/2024
Sayı, 0282024

19.02.2024 Pazartesi günü saat 16:00’da Dernek binamızda yapılmış olan Yönetim Kurulu toplantımızda, Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Lucien Arkas Yönetim Kurulundaki görevinden ayrılmak istediğini ifade etmişlerdir.Sayın Lucien Arkas’ın bu isteği Yönetim Kurulumuzca oybirliği ile kabul edilmiştir.Sayın Lucien Arkas’a derneğimize ve Yönetim Kurulumuza bugüne kadar vermis olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Sayın Lucien Arkas’tan boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine, Dernek tüzüğümüzün 16. Maddesine göre Yedek Yönetim Kurulu üye listesinde birinci sırada yer alan Sayın Selim Levi’nin Yönetim Kurulu üyesi ve Muhasip üye göreviyle yönetim kurulunda görev almasına oy birliği ile karar verilmiştir.Yeni Yönetim Kurulumuz aşağıdaki şekilde oluşmuştur.
Bilgilerinize sunarız.

1- ŞÜKRİYE VARDAR (BAŞKAN)
2- YİĞİT ÖZBÜTEV (BAŞKAN YRD.)
3- SALİH ÜRKER (GENEL SEKRETER)
4- SELİM LEVİ (MUHASİP)
5- BERNARD ARCAS (ÜYE)
6- CORRADO DRAGONETTI (ÜYE)