Pazar, 28 Nis 2024
120/2023 2. Komite çalışmamız hakk.
dnd logo "
 

İzmir, 07/09/2023
Sayı, 120/2023

 

Değerli Üyelerimiz,

Taşıyıcı hanesi ile ilgili yaşanabilecek yorum farklılıklarının giderilmesi için ,özet beyan ile ilgili hali hazırda ihtiyaç duyulmayan hanelerin kaldırılması, özet beyan ve manifestonun aynı anda verilmesine gereksinim olup olmadığı konusunda görüşlerin paylaşılıp işleyişi kolaylaştıracağı düşünülen değişikliklerin belirlenebilmesi için ikinci komite toplantımız 07.09.2023 Perşembe günü yapılmıştır.
Yapılan ikinci komite toplantımızda özetle,

• Halihazırda kullanılmakta olan e-manifesto üzerinde değişiklikler yapılmış ve tekrar bir revize edilip son haline getirilmesine karar verilmiştir.

• Halen kullanılmakta olan Özet Beyan Formundaki bazı hanelerin kaldırılması ve/veya değiştirilmesi hakkında bir çalışma yapılmış ve son bir revize edilmesine karar verilmiştir.


Son revizeleri yapılacak olan çalışmaların tamamlanmasına müteakip üçüncü komite toplantısının yapılacağı kararı alınmıştır.
Bilgilerinize sunarız.

KATILIMCILAR : Sn.Şükriye Vardar, Sn.Emre Girgin, Sn.Atacan Er, Sn.Cemal Damcıdağ, Sn. İsmail Gültekin, Sn.Ali Gündağ, Sn.Okan Yeşilyurt, Sn.Ercan Aykaç,

 

Saygılarımızla

İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği
Hande Çaylayık
Dernek Müdürü

 

 

1.