Salı, 07 May 2024

Ziyaretçi İstatistikleri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün126
mod_vvisit_counterDün729
mod_vvisit_counterBu hafta855
mod_vvisit_counterBu ay3341
mod_vvisit_counterTamamı1120759

Kimler Çevrimiçi

Şu anda 4 ziyaretçi çevrimiçi
104/2023 Temmuz Ayı Sektör Sohbetleri Toplantısı değerlendirmelerimiz hk.
dnd logo "
 

İzmir, 20/07/2023
Sayı, 104/2023

 

Derneğimizin “Sektör Sohbetleri” konulu toplantısı 19.07.2023 Çarşamba günü üyelerimizin katılımı ile yapılmış olup, görüşülen konular özet halinde aşağıda,fotoğrafları ile ekte  bilgilerinize sunulmuştur.

 

 

Saygılarımızla

İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği
Hande Çaylayık
Dernek Müdürü

 

Katılımcılar: Sn. Şükriye VARDAR, Sn. Yiğit ÖZBÜTEV, Sn.Salih ÜRKER, Sn.Ahmet Neşet ERENSOY, Sn.Ümit İNCİRKUŞ, Sn.Ali GÜNDAĞ, Sn.Haluk ÖZKAYNAK,
Sn. Özkan KAYGUSUZ, Sn.Barış ÇALIK

1. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şükriye Vardar,

• T.C. Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn.Sezai Uçarmak Bey’i makamında ziyaret ettiği ve görüşülen konular hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
• Çalınan konteynerler ile ilgili T.C. Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdürlüğü Geçici İthalat ve Harici İşlemler Daire Bakanlığı’na 06.06.2023 tarihinde
Derneğimizin vermiş olduğu dilekçe ile ilgili tekrar görüşme sağlayacağı bilgisini paylaştı.
• Eylül ya da Ekim ayları içersinde Dernek olarak T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn.Durmuş Ünüvar ve T.C. Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn.Sezai Uçarmak Bey’i ziyaret etmeyi planladıkları bilgisini paylaştı.
• 40 ülkenin katıldığı ve Türkiye’ninde içinde olduğu Imo Genel Sekreterliği seçimlerinde Panama’nın kazandığı bilgisi paylaşıldı.

2. Avukat Sn. Barış Çalık Özet Beyanda taşıyıcı hanesine acente isimlerinin yazılmasına ilişkin düzenlenen cezaların iptali ile ilgili açmış oldukları davanın kazanıldığı hakkında bilgiler paylaştı.

 

1.