Pazartesi, 04 Ara 2023
104/2023 Temmuz Ay─▒ Sekt├Âr Sohbetleri Toplant─▒s─▒ de─čerlendirmelerimiz hk.
dnd logo "

─░zmir, 20/07/2023
Say─▒, 104/2023

Derne─čimizin “Sektör Sohbetleri” konulu toplant─▒s─▒ 19.07.2023 Çar┼čamba günü üyelerimizin kat─▒l─▒m─▒ ile yap─▒lm─▒┼č olup, görü┼čülen konular özet halinde a┼ča─č─▒da,foto─čraflar─▒ ile ekte  bilgilerinize sunulmu┼čtur.

Sayg─▒lar─▒m─▒zla

─░zmir Deniz Nakliyecileri Derne─či
Hande Çaylay─▒k
Dernek Müdürü

Kat─▒l─▒mc─▒lar: Sn. ┼×ükriye VARDAR, Sn. Yi─čit ÖZBÜTEV, Sn.Salih ÜRKER, Sn.Ahmet Ne┼čet ERENSOY, Sn.Ümit ─░NC─░RKU┼×, Sn.Ali GÜNDA─×, Sn.Haluk ÖZKAYNAK,
Sn. Özkan KAYGUSUZ, Sn.Bar─▒┼č ÇALIK

1. Yönetim Kurulu Ba┼čkan─▒m─▒z Sn. ┼×ükriye Vardar,

• T.C. Ticaret Bakanl─▒─č─▒ Bakan Yard─▒mc─▒s─▒ Sn.Sezai Uçarmak Bey’i makam─▒nda ziyaret etti─či ve görü┼čülen konular hakk─▒nda bilgi payla┼č─▒m─▒nda bulundu.
• Çal─▒nan konteynerler ile ilgili T.C. Ticaret Bakanl─▒─č─▒ Gümrükler Genel Müdürlü─čü Geçici ─░thalat ve Harici ─░┼člemler Daire Bakanl─▒─č─▒’na 06.06.2023 tarihinde
Derne─čimizin vermi┼č oldu─ču dilekçe ile ilgili tekrar görü┼čme sa─člayaca─č─▒ bilgisini payla┼čt─▒.
• Eylül ya da Ekim aylar─▒ içersinde Dernek olarak T.C. Ula┼čt─▒rma ve Altyap─▒ Bakanl─▒─č─▒ Bakan Yard─▒mc─▒s─▒ Sn.Durmu┼č Ünüvar ve T.C. Ticaret Bakanl─▒─č─▒ Bakan Yard─▒mc─▒s─▒ Sn.Sezai Uçarmak Bey’i ziyaret etmeyi planlad─▒klar─▒ bilgisini payla┼čt─▒.
• 40 ülkenin kat─▒ld─▒─č─▒ ve Türkiye’ninde içinde oldu─ču Imo Genel Sekreterli─či seçimlerinde Panama’n─▒n kazand─▒─č─▒ bilgisi payla┼č─▒ld─▒.

2. Avukat Sn. Bar─▒┼č Çal─▒k Özet Beyanda ta┼č─▒y─▒c─▒ hanesine acente isimlerinin yaz─▒lmas─▒na ili┼čkin düzenlenen cezalar─▒n iptali ile ilgili açm─▒┼č olduklar─▒ davan─▒n kazan─▒ld─▒─č─▒ hakk─▒nda bilgiler payla┼čt─▒.

1.