Pazar, 05 May 2024
086/2023 ‘Ticaretin Kolaylaştırılması Konusunda Bölgesel Farkındalık Toplantısı (İzmir)

İzmir, 29/05/2023
Sayı, 086/2023

26 Mayıs Cuma günü yapılmış olan Ticaretin Kolaylaştırılması Konusundaki Bölgesel Farkındalık Toplantısına, İzmir DND Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şükriye Vardar ve İzmir DND üyemiz Sayın Ahmet Neşet Erensoy katılımcı olarak katılmış ve gündeme getirilmesinde fayda görülen konular hakkında görüşmüşlerdir. Toplantı öncesi Dernek olarak iletmiş olduğumuz konular ektedir. Toplantı sonrasında da konuların yazılı olarak T.C. Ticaret Bakanlığı Ege Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğü’ne ve T.C. Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü’ne aktarılması talep edilmiş olup bu hafta içerisinde gönderimi sağlanacaktır.
Konu toplantı hakkındaki görselleri ekte bilgilerinize sunarız.

EK-1 Ticaretin Kolaylaştırılması Konusunda Bölgesel Farkındalık Toplantısı (İzmir)

İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği
Hande Çaylayık