Pazar, 05 May 2024
016/2023 Ticaretin Kolaylaştırılması Konusunda Bölgesel Farkındalık Toplantısı (İzmir)

İzmir, 31/01/2023
Sayı, 016/2023

T.C. TİCARET BAKANLIĞI Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünden alınan yazıda özetle;

Ticaretin Kolaylaştırılması Türkiye Stratejisi ve Beş Yıllık Eylem Planı'nın 30 No'lu Eylem Maddesinin "Ticaretin kolaylaştırılması faaliyetlerine dair taşrada farkındalığın arttırılmasını teminen Bölge Müdürlükleri başkanlığında sivil toplum örgütleri ve diğer ilgili kamu idareleri temsilcilerinin katılımı ile yıllık bölgesel istişare toplantıları yapılması." kararı kapsamında; Ticaretin Kolaylaştırılması Konusunda Bölgesel Farkındalık Toplantılarının ikinci turunun 22 Şubat 2023 saat 14.00'da Bölgemizde gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bu çerçevede söz konusu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda gördüğünüz hususların 8 Şubat 2023 tarihine kadar Derneğimiz Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız mail adresine bildirilmesini önemle arz ederiz.

Hande Çaylayık
İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği