Cumartesi, 20 Nis 2024
122/2022 Temmuz Ayı, Sektör Sohbetleri Toplantı değerlendirmelerimiz hk.
dnd logo "

İzmir, 20/07/2022
Sayı, 122/2022

Derneğimizin “Sektör Sohbetleri” konulu toplantımız 19.07.2022 Salı günü üyelerimizin katılımı ile yapılmış olup, görüşülen konular özet halinde aşağıda, fotoğrafları ile ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Hande Çaylayık
İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği

Katılımcılar: Sn. Şükriye VARDAR, Sn. Yiğit ÖZBÜTEV, Sn.Salih ÜRKER, Sn.Corrado DRAGONETTİ,Sn.NUR ÖZGEN, Sn. Neşet ERENSOY, Sn.Özkan KAYGUSUZ, Sn.İLKER PİR, Sn.YUSUF ÖZTÜRK, Sn. Ali GÜNDAĞ , Sn.Kaan BOYAR, Sn.Pınar ÖZDÜZGÖREN, Sn.Haluk ÖZKAYNAK, Sn.Ahmet ÇALIK, Sn.GÖZDE MARANGOZ, Sn. EMRAH GÜLELİ, Sn.SERCAN AÇIKGÖZ, Sn. YUSUF ERDOĞAN

1. İZFAŞ yetkilileri 29 Eylül – 01 Ekim 2022 tarihleri arasında ilk kez yapılacak Logistech-Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı’nın tanıtımı hakkında açıklamalarda bulundular.
2. Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü’nün acentelerden dökme yağ gemileri için istemiş olduğu taahhütname ile ilgili görüşler paylaşıldı.
3. Yönetim Kurulumuzun 06.07.2022 tarihinde İMEAK DTO ve VDA Yönetim Kurulu ziyaretlerinde konuşulan konular hakkında bilgi paylaşıldı.
4. Transit konteynerlerin muayenesi ile ilgili yaşanan sorunlar paylaşıldı.
5. Tek nakliyat kuralı cezalarının 24.06.2022 tarihinden itibaren iptal edildiği konusu paylaşıldı.

2022 122 1

2022 122 2