PerÅŸembe, 28 Mar 2024
019/2021 Lojistik Sektörünün Geleceği Eğitimi
dnd logo "
 

Ä°zmir, 09/02/2021
Sayı, 019/2021


Ä°MEAK DTO Ä°zmir Åžubesinden alınan, ‘Lojistik Sektörünün GeleceÄŸi EÄŸitimi” hakkındaki duyuruları, ekte ve aÅŸağıda bilgilerinize sunulmuÅŸtur.

 
Saygılarımızla.
Mehti BIKMAZ
Ä°zmir Deniz Nakliyecileri DerneÄŸi – Müdür

 

From: İMEAK DTO İzmir Şubesi [mailto: Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız ]
Sent: Tuesday, February 9, 2021 10:30 AM
To: A.BaÅŸar KARAOSMANOÄžLU ( DTO Ä°ZMÄ°R ); Alper TERZÄ°OÄžLU ( DTO Ä°ZMÄ°R ); Barış Ä°NTEPELER ( DTO Ä°ZMÄ°R ); Emine ÜNAL ERENLÄ° ( DTO Ä°ZMÄ°R ); Ä°brahim SEVER ( DTO Ä°ZMÄ°R ); Mehmet Utku BÄ°RKAN ( DTO Ä°ZMÄ°R ); Mustafa ARISAN ( DTO Ä°ZMÄ°R ); Remzi VURAL ( DTO Ä°ZMÄ°R ); Sinan DOÄžAN ( DTO Ä°ZMÄ°R ); UÄŸur ÅžENOL ( DTO Ä°ZMÄ°R )
Subject: Lojistik Sektörünün GeleceÄŸi EÄŸitimi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve BirleÅŸmiÅŸ Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülen Kovid-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesi kapsamında içinde bulunduÄŸumuz aÅŸamada lojistik sektörü firmaları için önemli bir eÄŸitim düzenleniyor.

DoÄŸu Marmara, Ä°stanbul ve Ä°zmir bölgelerindeki KOBÄ°’lere yönelik 11 Åžubat’ta düzenlenecek Lojistik Sektörü 2030 Trendler EÄŸitimi, lojistik sektöründe Türkiye’de ve dünyada 2030 yılına kadar gerçekleÅŸmesi beklenen deÄŸiÅŸimler ve sektörel belirsizliÄŸin ortadan kaldırılmasına yönelik stratejiler baÅŸta olmak üzere, güncel durumda firmalarımızın yararlanacağı konu baÅŸlıklarını içeriyor.

Sektör profesyonellerinden sınırlı sayıda katılıma açık eÄŸitim için kayıt linkini aÅŸağıda bulabilirsiniz. Kayıt formunda belirtilen isteÄŸe göre projede sektörleri yatay kesen konularda farklı eÄŸitim imkanları da (inovasyon, dijitalleÅŸme, sosyal giriÅŸimcilik, finansmana eriÅŸim gibi) firmalara sunulacak.

Kayıt için: http://bit.ly/2N4RTo2

DR. SAYGIN CAN OÄžUZ
Uzman
Mavi Büyüme Politikaları Birimi