Cumartesi, 18 May 2024

İzmir, 12/09/2012

Sayı, 100/2012

Nemport Liman İşletmeleri ve Özel Antrepo Nakliye Tic. A.Ş.’ den alınan Mobile Harbour Crane sayılarının 5 adete ulaştığıyla ilgili yazıları aşağıda ve ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Deniz Nakliyecileri Derneği-İzmir

Mehti Bıkmaz (DND Müdürü)

Mehti Bey Selamlar;

Nemport Liman İşletmemize uğrak yapan hatlara sunduğumuz servis  kalitesini arttırmak amacıyla planlanan yatırımlarımız devam etmektedir.

Dün öğleden sonra yeni iskele vincimiz (Gottwald MHC Super Post Panamax 100 ton kapasite)  teslim alınarak operasyona başlamış  ve Mobile Harbour Crane sayımız 5 adete ulaşmıştır.

4 adet Gottwald G-HMK 7408 / 100 ton kapasite

1 adet Gottwald G-HMK 7608 / 140 ton kapasite

Mevcut 2 adet vinçlerinde revizasyonu tamamlandığında 10.000- 11.000 teu’luk 18 yan Süper Post Panamax gemilerine 4 MHC’miz ile liman işletmemizde hizmet verebilecektir.

Ekipman parkımızdaki yer alan 1 adet 140 ton kapasiteli Gottwald HMK7608 vincimiz ile konteynere ilave olarak ağır tonajlı proje yükleri de elleçlenebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımla