Salı, 07 May 2024
269/2019 Tasfiye edilen konteynerler hk.
dnd logo "
 

İzmir, 16/12/2019
Sayı, 269/2019


Derneğimizin “Sektör Sohbetleri” toplantı özet konularında yayınlanan “Tasfiye edilen konteynerler”  ile ilgili istenen belge ve bilgiler aşağıdaki gibi olup en geç 13 Ocak tarihine kadar Derneğimiz mail adresine gönderilmesini rica ederiz.

EK-1 Tasfiye edilen konteynerler hk.

 
Saygılarımızla.
Mehti BIKMAZ
İzmir Deniz Nakliyecileri Derneği – Müdür

1-      Tasfiye edilen konteynerle ile ilgili, yaşanan sıkıntılar yeniden görüşülmüş olup, Ocak ayı sohbet toplantımız öncesinde üyelerimizin yaşadığı sorunları derneğimize iletmesi ve bu hususta neler yapılacağı hakkında dernek olarak Ocak ayı içerisinde yazı hazırlanıp, Tasfiyelerden Sorumlu Genel Müdürlüğe gönderilmesi ile ilgili görüşleri tekrar paylaşıldı.

Aşağıdaki başlıklar üzerinden ayrı ayrı başvuru yapacağımızdan dolayı, ekteki örnek formatlarda ayrı ayrı hazırlanıp Derneğimize gönderilmesini rica ederiz.

1)   Tasfiyesi Tamamlanmış Bekleyen Konteynerler(Satış yada Tasiş’in alması beklenenler)

2)   Tasfiye Sürecinde Bekleyen Konteynerler (Muayene memurunda)

3)   Onaylanmış Beyannameli Yükler

4)   Tedbir konmuş yükler (Tedbirin ne zaman konduğu? Tasfiyeden önce mi ? Sonra mı? Kaldırıldı mı? Kaldırıldıysa tasfiye süreci başladı mı? Gibi sorulara cevap bulmamız gerekiyor)

5)   Kapatılmış beyannameler (Mevzuatta ayrı bir hüküm bulunmadığından bu durumun sorun yarattığı ver tasfiye sürecini uzattığı aktarılarak ayrı bir dilekçede konu aktarılacaktır .)

İyi Çalışmalar,

Şükriye Vardar
Resmi İlişkiler Müdürü /Ulaştırma&Gümrük / Government Relations for Maritime Custom Affairs Manager / Transportation&Customs

MSC GEMİ ACENTELİĞİ A.Ş. / MSC SHIPPING AGENCY S.A. 

Umurbey Mahallesi, 1530 Sokak, No:1 35230 , Konak / İzmir, Turkey