Cuma, 26 Nis 2024
346/2017 Kasım Ayı, Sektör Sohbetleri Toplantı değerlendirmelerimiz hakkında

İzmir, 17/11/2017
Sayı, 346/2017

Derneğimizin “Sektör Sohbetleri” konulu toplantımız 16.11.2017 Perşembe günü üyelerimizin katılımı ile yapılmış olup, görüşülen konular özet halinde aşağıda ve ekte bilgilerinize sunulmuştur.

EK-1 Kasım Ayı, Sektör Sohbetleri Toplantı değerlendirmelerimiz hakkında

Katılımcılar: Sn. Jozef Çukurel Sn. Nur Özgen, Sn. Şükriye Vardar, Sn. Yiğit Özbütev, Sn. Suphi Kervanoğlu Sn. Ümit İncirkuş, Sn. İskender Doğusoy, Sn. Özkan Kaygusuz, Sn. Emre Can Atak, Sn. Uğur Bağadır, Sn. Ali Gündağ, Sn. Ali Bahar, Sn. Neşet Erensoy. Sn. Yetkin Baytok, Avukat Sn. Selda Süel Özüyamanbaş Sn. İbrahim Tosunoğlu

1-    Gemi Acenteleri Yönetmeliğinde okulundan mezun olanların bile sınava girme zorunluluğu olduğu, görüşleri paylaşıldı.
2-    Acente Yetkili tanıtım kartlarının adının artık sertifika olarak düzenlendiği görüşleri paylaşıldı.
3-    Ordino ücretleri ile ilgili görüşler paylaşıldı.
4-    Ordino ücretleri ile ilgili Türkiye İhracatçılar Meclisinin yaptığı duyuruları ekte, ayrıca Plastik Sanayicileri Vakfının medyada yaptığı açıklamaları aşağıdaki linki tıklayıp izleyebilirsiniz. izleyebilirsiniz.
5-    Liman otomasyon sistemi ile ilgili olarak Tekirdağ limanın 1 – 3 Kasım tarihleri arasında detaylı sistem çalışması yapıldığı, eksiklerin tamamının tespit edildiği, görüntüleme aşaması tamamlandığın da kısa sürede tüm limanlarda uygulamaya geçileceği görüşleri paylaşıldı.
6-    Bloomberg HT Ana Haber'de detayları ve çözüm önerimizi paylaştığımız yayını izlemek için tıklayınız

2017 346 1

2017 346 2