Cuma, 19 Nis 2024
283/2017 Limanlarda Tek Kart Uygulaması

İzmir, 29/09/2017
Sayı, 283/2017

İMEAK DTO İzmir Şubesinden alınan, “Limanlarda Tek Kart Uygulaması” hakkındaki duyuruları, aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

From: İzmir
Sent: Friday, September 29, 2017 12:47 PM
To: Alper TERZİOĞLU; Barış İNTEPELER; Cengiz CANKA; Derya ÇAĞLAR; Halil N. HATİPOĞLU; İbrahim SEVER; Mahmut CANKA; Mehmet Utku BİRKAN; Mustafa ARISAN; Nur KAN; Özlem SEZER; Remzi VURAL; SAYGIN YÖRÜK; Seda SALEBCİOĞLU; Sinan DOĞAN
Subject: LİMANLARDA TEK KART UYGULAMASINA GEÇİLİYOR

LİMANLARDA TEK KART UYGULAMASINA GEÇİLİYOR

Limanlarda Tek Kart Uygulaması çalışmaları kapsamında İzmir pilot bölge olarak belirlenirken, konuyla ilgili 28 Eylül 2017 Perşembe Günü İzmir’de bir toplantı düzenlendi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza Hizmetleri Dairesi Başkanı Nejat Çoğal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Taner Keskin,  İzmir Liman İşletme Müdürü İsmet Canbaz, Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Nurhayat Talaz, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Uzmanları, Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ve İzmir Gümrük İdarecileri, Gümrük ve Muhafaza memurları, Gümrük Müşavirleri Derneği’nin katılımıyla yapılan toplantıda, ziyaretçi kartı dahil 4 tip olan giriş kartlarının tek karta indirilmesine yönelik bilgi ve görüş alışverişi ve ardından saha incelemesi yapıldı.