Perşembe, 25 Nis 2024
270/2017 DENİZCİ ÇOCUKLAR YETİŞTİRME PROJESİ İMZA TÖRENİ

İzmir, 15/09/2017
Sayı, 270/2017

İMEAK DTO İzmir Şubesinden alınan, “DENİZCİ ÇOCUKLAR YETİŞTİRME PROJESİ İMZA TÖRENİ” hakkındaki duyuruları, aşağıda bilgilerinize sunulmuştur

DENİZCİ ÇOCUKLAR YETİŞTİRME PROJESİ İZMİR’DEN BAŞLIYOR

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi ile TED İzmir Koleji, Türk eğitim sistemine çok önemli katkılarda bulunacak örnek bir işbirliğine imza attı. Her iki kurumun işbirliği ile hayata geçirilecek “Denizci Öğrenci Yetiştirme Eğitim Projesi (DÖYEP)” İşbirliği Protokolü, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Erdoğan Yılmaz Meclis Salonu’nda düzenlenen törenle imzalandı. İşbirliği protokolüne İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Argun Gündüç ile TED İzmir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Eda Manav imza attı.
Proje ile bu eğitim döneminden başlayarak TED İzmir Koleji’nde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için eğitim programı hazırlanacak. Denizcilik sektöründe konusunda uzman eğitmenler tarafından öğrencilere eğitim verilecek. Projede teorik ve uygulamalı denizcilik eğitimlerinin yanı sıra kamp eğitimleri, okul gezileri, denizcilik/çevre projeleri, tiyatro faaliyetleri, deniz temizliği faaliyetleri yer alacak. Projenin daha sonraki etabında ise su sporlarının öğrencilere sevdirilmesi ve profesyonel sporcuların yetiştirilmesi için bir su sporları kulübü kurulması hedefleniyor.

2017 270 1

2017 270 2