Çarşamba, 24 Nis 2024
269/2017 Eylül Ayı, Sektör Sohbetleri Toplantı değerlendirmelerimiz hakkında

İzmir, 14/09/2017
Sayı, 269/2017

Derneğimizin “Sektör Sohbetleri” konulu toplantımız 13.09.2017 Çarşamba günü üyelerimizin katılımı ile yapılmış olup, görüşülen konular özet halinde aşağıda ve ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Katılımcılar: Sn. Nur Özgen, Sn. Yiğit Özbütev  Sn. Salih Ürker, Sn. Ümit İncirkuş, Sn. Selim Levi, Sn. Uğur Bağadır, Sn. Ali Bahar

-    VGM belgesi düzenleyen tesislerin yetki belgesi alım süresinin, 27.09.2017 Çarşamba son gün olduğu bilgisi paylaşıldı.
-    TCDD İzmir limanında vinç araç ve eleman temini ile ilgili yaşanan sorunların aynı şekilde devam ettiği görüşleri paylaşıldı.
-    Çandarlı limanı hakkında henüz yen, bir ihaleye çıkılmadığı ve bu konudaki belirsizliğin devam ettiği hususunda görüşleri paylaşıldı.
-    Yeni konteyner takip sisteminin bölgemizdeki limanlarda uygulanması konusunda yeni bir gelişmenin olmadığı görüşleri paylaşıldı.