Cuma, 26 Nis 2024

Ziyaretçi İstatistikleri

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterBugün371
mod_vvisit_counterDün1175
mod_vvisit_counterBu hafta3206
mod_vvisit_counterBu ay15916
mod_vvisit_counterTamamı1112756

Kimler Çevrimiçi

Şu anda 12 ziyaretçi çevrimiçi
158/2017 İMEAK DTO İzmir Şubesi Mayıs ayı meclis toplatısı hakkında

İzmir, 31/05/2017
Sayı, 158/2017

IMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesinde 30.05.2017 Salı günü yapılan Mayıs ayı meclis toplantısına ve 14. Medya ve Fotoğraf Yarışması Ödül Törenine Sayın Nur ÖZGEN ile birlikte katılınmış olup, İMEAK DTO İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf ÖZTÜRK’ ün konuşması, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tülay YILMAZ' ın İzmir Körfezi Rehabilitasyon projesi hakkındaki sunumları ve fotoğrafları ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Not: İZSU Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tülay YILMAZ' ın sunumlarını linki tıklayıp izleyebilirsiniz. http://www.izmdeniznakliyecileridernegi.com/images/stories/izsu_sunum.zip
Katılımcılar; TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Halim METE, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tülay YILMAZ, İzmir Liman Başkanı Sayın Ahmet APAK, TCDD İzmir Liman İşletmesi Müdür Yrd. Sayın Metin ÖZYILMAZ, DEÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Sayın Güldem CERİT, Yaşar Üniversitesi Turizm Programı Bölüm Başkanı Sayın Oya TURHANER

EK-1 İMEAK DTO İzmir Şubesi Mayıs ayı meclis toplatısı hakkında

2017 158 1